Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g182g51kcal1.1g10.8g0.4g4.5g
Naudanliha keskiarvo 700g1069kcal135.1g0g58.8g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g420g252kcal6.3g54.6g0.4g3.8g
Hapankaali (Rasilainen)350g63kcal6.3g6.3g1.1g7g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Smetana21g82kcal0.4g0.5g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g3109kcal302g157.8g139.6g35.4g
Valittu annoskoko1834g1555kcal151g78.9g69.8g17.7g
Annoskoko puolitettuna917g777kcal75.5g39.5g34.9g8.9g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032