Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka320g438kcal70.4g6.1g19.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Rice Dream, riisimaito480g226kcal0.5g45.1g4.8g0.5g
Täysjyväriisi. Risella.176g616kcal12.3g125g5.8g10.6g
Parsakaali, tuore, 257g196g59kcal9g3.9g0.6g3.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g196g83kcal0g18.4g0.2g4.9g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g160g198kcal4.8g41g1g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g3885kcal228.2g495.2g112.2g43.6g
Valittu annoskoko1836g1942kcal114.1g247.6g56.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna918g971kcal57.1g123.8g28.1g10.9g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557