Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka629g1918kcal61g383.7g12.6g94.3g
Puolukka 599g233kcal2.6g40.7g3g15.6g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 599g454kcal11.2g92.4g1.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g5209kcal149.6g1033.6g33.6g231.8g
Valittu annoskoko1836g2605kcal74.8g516.8g16.8g115.9g
Annoskoko puolitettuna918g1302kcal37.4g258.4g8.4g58g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480