Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1320g1452kcal303.6g0g27.7g0g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g108g423kcal35.6g0g30.7g0g
Korppujauho 120g440kcal12.6g89.9g1.2g6.4g
Persilja 48g13kcal0.7g0.5g0.1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g8138kcal710.8g182.8g509.6g20.4g
Valittu annoskoko1836g4069kcal355.4g91.4g254.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna918g2035kcal177.7g45.7g127.4g5.1g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480