Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl648g2268kcal90.7g3.2g207.4g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g252g194kcal14.4g27.5g0.8g0g
Piparjuuri, annos 10g36g13kcal1.6g4g0.1g2.7g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 180g702kcal3.8g4g75.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g6549kcal230.4g112g569.2g17.6g
Valittu annoskoko1836g3274kcal115.2g56g284.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna918g1637kcal57.6g28g142.3g4.4g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3.1g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940