Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee630g649kcal145.6g0g9.5g0g
Seesamiöljy, Amoy17g152kcal0g0g16.8g0g
Maissitärkkelys 4.5g16kcal0g3.9g0g0g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Parsakaali brokkoli 338g118kcal15.6g6.6g1g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Sokeriherneen palko141g42kcal4.6g5.1g0.4g0g
Lihaliemi laimennettu 141g27kcal0g4.2g0.8g0g
Pinaatti 281g38kcal4.6g1.1g0.8g3.7g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g17g49kcal0g12.1g0g0g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Maissitärkkelys 4.5g16kcal0g3.9g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Seesamiöljy, Amoy5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g2493kcal347.4g109.2g71g35.8g
Valittu annoskoko1836g1246kcal173.7g54.6g35.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna918g623kcal86.9g27.3g17.8g9g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421