Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali563g119kcal6.8g19.1g1.1g11.8g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g19g59kcal1.5g3g4.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.4g61kcal0g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Puuroriisi56g197kcal3.4g42.8g1g1.3g
Vesi760g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.4g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paistijauheliha nauta 5%338g436kcal70.2g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g1789kcal166g138.2g61.4g29g
Valittu annoskoko1836g894kcal83g69.1g30.7g14.5g
Annoskoko puolitettuna918g447kcal41.5g34.6g15.4g7.3g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432