Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Selleri, annos 50g180g25kcal1.8g5.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Paprika, punainen180g46kcal1.6g8.3g0.7g3.6g
Herkkusieni 207g33kcal4.3g0.6g0.7g3.1g
Hillosipuli, Rainbow135g47kcal1.2g9.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g14g122kcal0g0g13.5g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria720g792kcal151.2g0g18g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g14g7.4kcal0.7g1.1g0.1g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g14g8.1kcal0.7g1.1g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g14g10kcal1g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g2379kcal331.8g93g68g28.6g
Valittu annoskoko1836g1190kcal165.9g46.5g34g14.3g
Annoskoko puolitettuna918g595kcal83g23.3g17g7.2g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87604