Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1743g2423kcal331.2g0g122g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1699g714kcal27.2g146.1g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3486g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g65g235kcal0.3g57.5g0.1g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)109g977kcal0g0g107.8g0g
Vesi654g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g654g980kcal6.5g39.2g85g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g1046g324kcal18.8g62.7g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g545g1906kcal46.3g413.9g9.8g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15119kcal860.6g1438.8g652.8g32.6g
Valittu annoskoko10000g7560kcal430.3g719.4g326.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3780kcal215.2g359.7g163.2g8.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193