Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 611g1968kcal50.4g385.6g12.2g46.4g
Keräkaali, 100g763g183kcal9.2g26g1.5g16g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g153g305kcal22.9g38.2g7.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3817g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g763g214kcal4.6g45.4g1.5g19.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka763g84kcal8.4g8.4g1.5g7.6g
Sipuli (kuorittu)763g206kcal9.9g36.6g1.5g13g
Peruna, keskikokoinen 60g763g458kcal11.5g99.2g0.8g6.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )76g687kcal0g0g76.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore1527g260kcal9.2g38.2g6.1g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8730kcal252.2g1355.2g218g239.4g
Valittu annoskoko10000g4365kcal126.1g677.6g109g119.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2183kcal63.1g338.8g54.5g59.9g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389