Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g4.5g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Hunaja 1.5g5kcal0g1.2g0g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g234kcal18.2g13g11.6g4g
Valittu annoskoko184g117kcal9.1g6.5g5.8g2g
Annoskoko puolitettuna92g59kcal4.6g3.3g2.9g1g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821