Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lapinliha,poronkäristys 750g35g49kcal7.4g0.4g2.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow19g15kcal0.8g2.4g0.2g0.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g23g59kcal4.5g0g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g252kcal25.6g6.8g15g1.6g
Valittu annoskoko184g126kcal12.8g3.4g7.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna92g63kcal6.4g1.7g3.8g0.4g
Arvot/100g100g68kcal7g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710