Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow7.4g27kcal1g5.3g0.2g0.2g
Kesäkurpitsa55g9kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Tomaattimurska, 1 prk31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen39g13kcal1.3g1.9g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g7.8g12kcal1.4g0g0.7g0g
Broilerijauheliha, annos 100g31g33kcal7.2g0g3.1g0g
Maizena maissitärkkelys1.6g5.5kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g226kcal23g24.8g8.8g2.6g
Valittu annoskoko184g113kcal11.5g12.4g4.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna92g57kcal5.8g6.2g2.2g0.7g
Arvot/100g100g61kcal6.2g6.7g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057