Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g7.5g8.3kcal0.4g1.6g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Ruohosipuli 15g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Katkarapu 75g52kcal10.9g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g416kcal27g11.2g28.2g2.2g
Valittu annoskoko185g208kcal13.5g5.6g14.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna92g104kcal6.8g2.8g7.1g0.6g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850