Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tonnikala öljyssä 30g57kcal8.1g0g2.7g0g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Tomaatti 60g14kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g362kcal18.4g10.4g26.6g3.6g
Valittu annoskoko185g181kcal9.2g5.2g13.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna92g91kcal4.6g2.6g6.7g0.9g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358