Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g45g158kcal1.6g36.4g0.4g1.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten6.8g22kcal1.6g3g1.4g0.7g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g14g54kcal0g13.5g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.2g7.4kcal0.5g1g0.5g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.5g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g1290kcal12.8g188.2g56.2g4.4g
Valittu annoskoko185g645kcal6.4g94.1g28.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna92g323kcal3.2g47.1g14.1g1.1g
Arvot/100g100g350kcal3.5g51g15.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135002