Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.5kcal0.2g1.8g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Lehtiselleri 3.8g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.7g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g121kcal2.2g12g7g2.8g
Valittu annoskoko185g61kcal1.1g6g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna92g30kcal0.6g3g1.8g0.7g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.3g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944