Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g90g112kcal4.1g22.6g0.5g0.9g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g68g87kcal14.1g0g3.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g11g21kcal3.8g0.2g0.6g0g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Paprikajauhe 1.4g4.3kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g465kcal45.2g48.4g9.6g4g
Valittu annoskoko185g233kcal22.6g24.2g4.8g2g
Annoskoko puolitettuna92g116kcal11.3g12.1g2.4g1g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416