Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Kirsikkatomaatti, 50g21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.8g4.3kcal0.3g0.8g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g67g93kcal12.7g0g4.7g0g
Heinz ketsuppi3g3.1kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g280kcal27.6g11g13.6g1.6g
Valittu annoskoko185g140kcal13.8g5.5g6.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna92g70kcal6.9g2.8g3.4g0.4g
Arvot/100g100g76kcal7.5g3g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696