Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 31g13kcal0.1g1.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai24g86kcal2.9g17.4g0.5g0.7g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 42g94kcal7.4g0g7.2g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 19g16kcal0.6g0.8g1.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g16g64kcal4.8g0.3g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g609kcal34.2g43.8g30.8g2.8g
Valittu annoskoko184g304kcal17.1g21.9g15.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna92g152kcal8.6g11g7.7g0.7g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574