Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)71g99kcal7.9g0.3g7.4g0g
Sokeri 25g103kcal0g25.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.9g80kcal0g0g8.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal2g13.5g0.2g0.7g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Raparperi 30g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Mansikka 20g9kcal0.1g1.7g0g0.4g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g756kcal20.6g89.6g33g3g
Valittu annoskoko185g378kcal10.3g44.8g16.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna92g189kcal5.2g22.4g8.3g0.8g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g8.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692