Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 11g36kcal0.9g7.1g0.2g0.9g
Keräkaali, 100g14g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g2.8g5.6kcal0.4g0.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka14g1.5kcal0.2g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.5kcal0.2g1.8g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore28g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g161kcal4.8g25g3.6g4.4g
Valittu annoskoko185g81kcal2.4g12.5g1.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna92g40kcal1.2g6.3g0.9g1.1g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389