Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g87g157kcal16.6g0g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)38g96kcal7.6g0.2g6.5g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g22g5kcal0.3g0.7g0.1g0g
Kalkkunaleike (Snellman)18g16kcal3g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g586kcal58.2g3g37.2g0.2g
Valittu annoskoko185g293kcal29.1g1.5g18.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna92g146kcal14.6g0.8g9.3g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.8g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398