Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 33g4.3kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kurkku 22g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g41g77kcal10.1g0g4.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g30g18kcal0.1g4.5g0g0.4g
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g288kcal28g13.2g13.6g5g
Valittu annoskoko185g144kcal14g6.6g6.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna92g72kcal7g3.3g3.4g1.3g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340