Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g18g62kcal9.3g5.3g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g109g30kcal1.4g4.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g236kcal22.4g22.4g5g2.8g
Valittu annoskoko185g118kcal11.2g11.2g2.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna92g59kcal5.6g5.6g1.3g0.7g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630