Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 17g56kcal1.8g11.4g0.2g0.6g
Herne 21g14kcal1.1g2g0.1g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 20g3.9kcal0.1g0.6g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g52g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Maissi, purkki Rainbow17g10kcal0.3g1.6g0.2g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 5.2g12kcal0.7g0.1g0.9g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 52g48kcal8.2g1.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g313kcal25.2g38.4g5.2g4.8g
Valittu annoskoko185g156kcal12.6g19.2g2.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna92g78kcal6.3g9.6g1.3g1.2g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.4g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221