Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g24g10kcal0.4g2.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.4g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.5g8kcal1.3g0.7g0g0.4g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka19g5.1kcal0.4g0.8g0g0.4g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g105kcal5.4g14.4g2.2g3.4g
Valittu annoskoko185g52kcal2.7g7.2g1.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna92g26kcal1.4g3.6g0.6g0.9g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436