Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 50g23kcal0.3g4.1g0.1g2g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit6.3g8.1kcal0.2g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g115kcal2.4g18.6g2.4g4.8g
Valittu annoskoko185g58kcal1.2g9.3g1.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna92g29kcal0.6g4.7g0.6g1.2g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643