Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus500g350kcal79.9g0g1.5g0g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)999g328kcal7g65g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g1515kcal187.4g145g14.8g14.2g
Valittu annoskoko1840g757kcal93.7g72.5g7.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna920g379kcal46.9g36.3g3.7g3.6g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480