Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g300g60kcal5.4g6.6g0.9g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g300g90kcal13.8g6g0.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g13g49kcal0.1g11.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g200g130kcal26g4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g711kcal93g59.8g8.2g0.8g
Valittu annoskoko1840g355kcal46.5g29.9g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna920g178kcal23.3g15g2.1g0.2g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139