Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Valkopippuri 13g37kcal1.3g5.5g0.3g3.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt399g184kcal12.8g19.2g6g0g
Pekoni rasvainen 280g1051kcal33.5g0g103.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 799g1103kcal149.8g0g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g4948kcal403g81g332.6g18g
Valittu annoskoko1840g2474kcal201.5g40.5g166.3g9g
Annoskoko puolitettuna920g1237kcal100.8g20.3g83.2g4.5g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849