Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%280g476kcal56g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkokaali keräkaali 700g194kcal8.3g28.4g1.4g14.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.7g22kcal0.7g1.4g1.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow9g24kcal0.9g0.9g1.8g0.1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3682g1519kcal135.2g78.4g65.8g35.6g
Valittu annoskoko1841g760kcal67.6g39.2g32.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna921g380kcal33.8g19.6g16.5g8.9g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648