Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 652g497kcal12.3g101.1g1.3g6.5g
Sipuli (kuorittu)166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5507g637kcal106.4g0g22.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 117g265kcal18.8g0.6g21.1g0g
Kasvisliemikuutio 13g40kcal1.2g1.8g3.1g0.2g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)350g298kcal12.3g21g17.5g0g
Sinappi 35g46kcal1.5g4.9g2.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3682g3654kcal309.4g274.8g136.4g20.2g
Valittu annoskoko1841g1827kcal154.7g137.4g68.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna921g914kcal77.4g68.7g34.1g5.1g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882