Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Naudan Sisäpaisti874g962kcal192.3g0.9g26.2g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Chili paprika punainen79g32kcal1.6g7.1g0g0g
Sokeri 8.7g36kcal0g8.7g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 8.7g28kcal1.3g1.6g1.1g3.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g699g252kcal12.6g44.8g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3682g3002kcal419.2g139.6g94.4g11.4g
Valittu annoskoko1841g1501kcal209.6g69.8g47.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna921g751kcal104.8g34.9g23.6g2.9g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729