Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 450g308kcal65g0g5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Appelsiini, kuorittu 300g141kcal1.7g26.7g0.9g6.3g
Salaatti, jäävuori tuore600g60kcal6.6g4.8g1.2g6g
Kurkku 210g23kcal1.2g2.9g0.2g1.5g
Halloumi-juusto light, 100g150g330kcal40.5g1.5g18g0g
Hunaja 21g69kcal0.1g17g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen21g40kcal0.1g9.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3684g1991kcal232.8g133.4g51.2g30.6g
Valittu annoskoko1842g995kcal116.4g66.7g25.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna921g498kcal58.2g33.4g12.8g7.7g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029