Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g656g230kcal10.5g45.3g0.7g9.2g
Tomaattimehu Valio438g88kcal4.4g17.5g0g0g
Kalaliemikuutio 4.8g15kcal0.5g1.6g0.7g0.1g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g6.6g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)175g149kcal1.8g6.1g12.3g0g
Katkarapu 236g162kcal34.1g0g2.6g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g249g237kcal19.9g34.9g1.7g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3689g1901kcal145.6g220.8g45.2g61.2g
Valittu annoskoko1845g950kcal72.8g110.4g22.6g30.6g
Annoskoko puolitettuna922g475kcal36.4g55.2g11.3g15.3g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378