Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 500g228kcal2.5g41g1g20g
Peruna, keskikokoinen 60g375g225kcal5.6g48.8g0.4g3.4g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g35g42kcal0.9g2.1g3.1g0.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit63g81kcal1.9g1.3g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3695g1152kcal21.8g186.4g25.2g47.8g
Valittu annoskoko1848g576kcal10.9g93.2g12.6g23.9g
Annoskoko puolitettuna924g288kcal5.5g46.6g6.3g12g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643