Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g560g112kcal7.3g16.8g1.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g175g72kcal2.5g14.2g0.5g0g
Isot katkaravut (rainbow)252g252kcal58g0g2.3g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g140g252kcal11.2g7g19.6g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 701g762kcal27.3g137.2g7.8g13.1g
Oliiviöljy 20g174kcal0g0g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g3248kcal212.6g350.4g101.8g26.2g
Valittu annoskoko1848g1624kcal106.3g175.2g50.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna924g812kcal53.2g87.6g25.5g6.6g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614