Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g1002g1103kcal80.2g200.4g0g50.1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 703g276kcal7.2g49.5g1.4g17.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 79g700kcal0g0g79.1g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Riisijauhoseos, gluteeniton 53g184kcal1.3g42.5g0.3g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g4557kcal179.4g589.6g161.8g141.2g
Valittu annoskoko1848g2279kcal89.7g294.8g80.9g70.6g
Annoskoko puolitettuna924g1139kcal44.9g147.4g40.5g35.3g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390