Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)219g236kcal50.3g0g3.9g0g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g25g25kcal0.5g1.1g2g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g8.8g29kcal0.9g4.4g0.9g0.9g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste175g46kcal1.6g8.4g0.5g4g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g88g315kcal10.5g63.9g1.3g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g123g98kcal3.6g13.2g2.3g4.7g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g70g294kcal1.4g2g31.5g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g2131kcal139.8g194.4g85.2g22.6g
Valittu annoskoko1848g1066kcal69.9g97.2g42.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna924g533kcal35g48.6g21.3g5.7g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387