Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 933g148kcal7g18.7g0.9g18.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g280g57kcal1.7g10.6g0.8g3.9g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g187g50kcal2.4g9g0.4g3.2g
Nokkonen 37g16kcal2.2g0.5g0.3g1.5g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)9g24kcal1.2g1.1g1.7g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g187g32kcal3g5g0g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g1150kcal35g89.8g64.2g59.6g
Valittu annoskoko1848g575kcal17.5g44.9g32.1g29.8g
Annoskoko puolitettuna924g288kcal8.8g22.5g16.1g14.9g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738