Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)39g16kcal0.4g2.8g0.2g0.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g25g15kcal0.2g1.1g1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g20g5kcal0.2g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso0.5g1.4kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 40g39kcal1.2g7.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g295kcal19.8g28g10.6g3.6g
Valittu annoskoko185g147kcal9.9g14g5.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna93g74kcal5g7g2.7g0.9g
Arvot/100g100g80kcal5.3g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185