Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kukkakaali 44g11kcal0.8g1g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 43g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g39g47kcal1.3g1.4g3.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g3.9g13kcal0.8g0g1.1g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)4.7g18kcal1.4g0.1g1.4g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g31g78kcal5.6g0g6.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.9g29kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g429kcal24g8g32g4.8g
Valittu annoskoko185g214kcal12g4g16g2.4g
Annoskoko puolitettuna93g107kcal6g2g8g1.2g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977