Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste7.8g28kcal2.3g0.1g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)31g86kcal5g0.3g7.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g24g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 16g5.4kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste16g56kcal4.5g0.3g4.4g0g
Basilika, tuore 2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.7g9kcal0.1g0.1g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g790kcal36g27.6g60g2.2g
Valittu annoskoko185g395kcal18g13.8g30g1.1g
Annoskoko puolitettuna93g198kcal9g6.9g15g0.6g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.5g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100