Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g150g36kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.2g0.2g20g0g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g503kcal4.2g26.8g40.6g6.2g
Valittu annoskoko185g252kcal2.1g13.4g20.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna93g126kcal1.1g6.7g10.2g1.6g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357