Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Hapankaali 62g18kcal0.7g2.7g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste31g7.8kcal0.3g1.5g0.1g0.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen31g43kcal5.9g0g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g200kcal14.2g15.6g8.2g5.2g
Valittu annoskoko185g100kcal7.1g7.8g4.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna93g50kcal3.6g3.9g2.1g1.3g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417