Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.8g5.8kcal1g0.1g0g0.5g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 15g46kcal1.3g8.3g0.3g2.1g
Grahamjauho 39g127kcal4.1g23.6g0.9g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 42g144kcal4.3g29.4g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g693kcal21.4g122.8g8.6g15.8g
Valittu annoskoko185g347kcal10.7g61.4g4.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna93g173kcal5.4g30.7g2.2g4g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901