Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g31g38kcal0.7g1.5g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g260kcal14.4g11.4g16.8g3.2g
Valittu annoskoko186g130kcal7.2g5.7g8.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna93g65kcal3.6g2.9g4.2g0.8g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3.1g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482