Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste31g8.1kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 39g30kcal0.7g6.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g191kcal14.2g15.8g7.4g2.4g
Valittu annoskoko185g95kcal7.1g7.9g3.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna93g48kcal3.6g4g1.9g0.6g
Arvot/100g100g51kcal3.8g4.3g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355