Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g151g237kcal32.9g0g10.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena5.5g21kcal0.1g5g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprikajauhe 2.2g7kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.2g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g548kcal68g13.6g22.2g2.4g
Valittu annoskoko186g274kcal34g6.8g11.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna93g137kcal17g3.4g5.6g0.6g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449